slide
slide
slide
slide

Ervaar de mogelijkheden van domotica

B&B smart homecontroller

Van appartementen tot villa, van bedrijfsgebouw tot hotel

Onze Smart Homecontroller vormt het hart van al onze domoticasystemen. Dankzij zijn modulaire opbouw zijn de mogelijkheden eindeloos. Particulier, bedrijf of projectontwikkelaar, met één Smart Homecontroller voorziet u een volledig appartement van alle comfort en met meerdere controllers automatiseert u uw volledige villa, bedrijfsgebouw of hotel. Stand-alone of deel van een geavanceerd domoticasysteem? Te bedienen met uw smartphone of touchscreens? Aan u de keuze. Onze voorgeprogrammeerde controllers kunnen snel en eenvoudig geïnstalleerd worden. Achteraf passen we met alle plezier de programmatie aan al uw wensen aan.

Ontdek alle mogelijkheden

B&B home energy manager

Dankzij de B&B Home Energy Manager verbruikt u bijna 100% van uw opgewekte groene stroom. Een groot contrast met het gemiddelde zelfverbruik van 30%.

Vraag hier uw vrijblijvende calculatie aan. Om energie betaalbaar te houden en mee te bouwen aan een klimaatneutraal Europa moeten we steeds zuiniger, slimmer en groener met energie omgaan. Daarbij zijn zonnepanelen niet meer weg te denken. De zon is namelijk een onuitputtelijke en gratis bron van energie, toch als u het goed aanpakt. Gemiddeld verbruikt een gezin momenteel 30% van zijn opgewekte zonne-energie zelf, maar met de B&B Home Energy Manager kan dit stijgen naar bijna 100%. Het systeem schakelt naargelang de beschikbare energie namelijk automatisch de door u gekozen apparaten in, ook als u niet thuis bent. Zo is de B&B Home Energy Manager rendabeler dan een thuisbatterij.

We gaan verder

Projecten

Producten

Controllers, touchscreens, sensoren, ...

B&B Home is fabrikant van hoogwaardige materialen gaande van controllers, touchscreens, sensoren, detectoren, … die uw woning comfortabeler, veiliger en energiezuiniger maken. Daarnaast ontwikkelen we onze eigen intuïtief programmeerbare software die het toelaat de volledige woning naar wens van de eigenaar te programmeren. Koppelingen naar alarm, camerabewaking, audio & video, toegangscontrole, … behoren ook tot de mogelijkheden.

Onze producten

Concept stores

Ervaar de mogelijkheden van het B&B home system

De B&B Home concept stores staan voor 300 vierkante meter beleving. U bezoekt een reëel ingerichte woning waarbij B&B Home de installaties van verschillende fabrikanten in één beheerssysteem heeft geïntegreerd. Gaande van verlichting, verwarming, gordijnen, screens, … tot alarm, camerabewaking, audio & video… en nog veel meer.

Plan uw bezoek

contact